Gå med i eTwinning – Europas största nätverk för lärare

Med eTwinning kan klasser i olika länder samarbeta digitalt med varandra – utvecklande för dig som lärare och motiverande för dina elever! Just nu erbjuds kostnadsfria webbinarier för pedagoger. Undervisar du på ett yrkesförberedande gymnasieprogram finns nu också chansen att att åka till Madrid på seminarium – kostnadsfritt.

Sedan starten 2005 har över en miljon pedagoger från 43 länder registrerat sig på eTwinningnätverket och hundratusentals digitala samarbeten har genomförts i förskolor, grundskolor och gymnasieskolor.

Vill du ha hjälp med att komma i gång med ditt första eTwinningprojekt går det bra att höra av dig till Sofia Bürger, eTwinningambassadör. Sofia jobbar till vardags på Adolfsbergsskolan f-6.

sofia.burger@orebro.se

Just nu kan lärare som undervisar på yrkesförberedande program ansöka om att åka till Madrid 26-28 oktober på eTwinningseminarium. Under seminariet lär ni känna varandra, delar idéer och goda exempel från era verksamheter samt lär er grunderna för hur man startar ett eTwinningprojekt.
Allt bekostas av Universitets- och högskolerådet.
Ansök senast 27 september.

Läs mer här: eTwinningseminarium för gymnasielärare på yrkesförberedande program i Madrid - Utbyten.se

Aktuella webbinarium eTwinning

25/9 Webbinarium: En snabbtitt på eTwinning med tema språklärare, klockan 15-15.40

28/9 Webbinarium: En snabbtitt på eTwinning med tema nybörjare. klockan 15-15.40

11/10 Webbinarium: En snabbtitt på eTwinning med tema Förskola, klockan 16-16:40

Senast uppdaterad:

Publicerad: