Kompetensutveckling för lärare inom ICSE Academy

Via Högskolan för lärande och kommunikation samarbetar Jönköping University med 12 andra europeiska universitet i det EU-finansierade projektet ICSE Academy. Som en del i det projektet utvecklas och erbjuds kompetensutveckling för lärare inom STEM-området (Science, Technology, Engineering and Mathematics).

Med start den 4 mars inleds en digital workshopserie med två-timmars sessioner med föreläsningar, gruppövningar och utrymme för diskussioner. Serien kommer hållas på engelska med deltagare från de andra länderna. Sammantaget erbjuds 12+1 sådana tillfällen och sista träffen är den 11 juni.

Målgruppen är verksamma lärare samt lärarstudenter inom STEM-området. Alla stadier är välkomna, men vår erfarenhet är att de flesta exemplen kommer från högstadie- och gymnasienivån. Som deltagare väljer du själv om du vill gå på enskilda tillfällen eller följa hela serien. Antalet platser är begränsat och vi kommer tillämpa först till kvarn-principen i urvalet. Är du intresserad av att delta, vänligen fyll i denna intresseanmälan senast den 9 februari.

I följande fil finns mer information om upplägg. Pdf, 192.6 kB.

Mer information om projektet hittar du på ICSE Academys webbsida.

Senast uppdaterad:

Publicerad: