Pedagog Örebros julkalender 2021!

Vissa traditioner är viktigare än andra och Pedagog Örebros julkalender måste väl ändå räknas till den kategorin. I år kommer vi presentera årets mest lästa artiklar och blogginlägg på sajten i en klassisk nedräkning ända fram till den 24:e. Häng med!

För sjätte året i rad presenterar vi på Pedagog Örebro en egen julkalender. Julkalender 2018 hittar du här, julkalender 2019 hittar du här. Dessa år presenterade vi 48 digitala tips för din undervisning. 2020 blev det en topplista över årets mest lästa artiklar och blogginlägg – listan hittar du här.

2021 väljer vi också att göra en klassisk nedräkning över årets mest lästa artiklar och blogginlägg på sajten. Vi börjar med plats 24 och sedan avslutar vi med det mest lästa inlägget på julafton. Spänningen blir därmed olidlig!

Vår förhoppning är att inläggen ska ge dig inspiration och tips i din undervisning. Kanske har du missat något inlägg under året – nu får du en ny chans. Häng med redan från början och följ den spännande nedräkningen fram till den 24 december!

/Mikael Kindgren och Jonas Gunnarsson, Pedagog Örebro

...
Ett oväntat fel, kontakta systemansvarig

Senast uppdaterad:

Publicerad:
Hade du nytta av innehållet på den här sidan?