TNT Online – teknikdagar för tjejer

Gillar du att skapa, bygga och experimentera tillsammans med andra? Teknikdagarna TNT är för dig som går i årskurs 7 eller 8 i Örebro kommun och identifierar dig som tjej. I år kör vi TNT helt online!

TNT står för Teknik-Natur-Tjejer och dagarna arrangeras av Komtek i Örebro i samarbete med Tullängsgymnasiet och Teknikcollege Örebro län.

Dagarna sker endast online på grund av den rådande situationen. Vi ställer inte in, vi ställer om till TNT Online! Istället för att samlas fysiskt väljer vi att satsa på ett digitalt TNT. Här möts deltagarna på distans för att prova på kreativ teknik.

TNT online är helt kostnadsfritt och du får hem en exklusiv box med allt material du behöver (och lite till!) för att genomföra eventet hemma vid datorn. Allt du behöver är en dator med internetuppkoppling, kamera och mikrofon.

Under två dagar får du bland annat testa bubblande kemiteknik, programmera lysande fairy lights och designa egna tryck. Du bygger hemifrån framför skärmen tillsammans med andra tjejer och våra handledare hjälper dig. På TNT Online kan allt hända, med hjälp av tekniken är möjligheterna gränslösa!

Mer info och anmälan hittar du via länken nedan.

Senast uppdaterad:

Publicerad:
Hade du nytta av innehållet på den här sidan?

Tack för ditt svar!

Tack för ditt svar!