Smittskyddsåtgärder pga pandemin

Från 23 december behöver du som är över 18 år visa giltigt vaccinationsbevis och ID-handling när du besöker oss. Beslutet är taget av Kulturnämnden i Örebro och gäller till och med 30 januari. Med reservation för ändringar.

Familjematiné: Loranga, Masarin och Dartanjang

Välkomna till Familjematiné!

Loranga, Masarin och Dartanjang

Loranga, Masarin och Dartanjang. Bildkälla: Svenska Filminstitutet/SF Studios

Loranga, Masarin och Dartanjang

Ordning och reda, löning på fredag. Eller hur mycket skall lustprincipen få råda i livet?

Barbro Lindgrens älskade böcker om Loranga, Masarin och Dartanjang har blivit en härligt medryckande film om vad som är viktigt i livet, om hur en förälder skall vara, om vikten av att leka tillsammans.

Sverige/Ungern 2005
Barnfilm
Regi: Igor Veichtaguin
Språk: Svenskt tal
Ålder: Passar barn från 6 år
Längd: 52 min
Biljettpris: 50 kr per person

Föreställningar och biljetter

Datum

Tid

Salong

Platser

Biljetter

söndag 23 januari

15:30

1

129 lediga platser

Köp biljett

söndag 30 januari

15:30

1

139 lediga platser

Köp biljett

Salong 1

Salong 1 är tillgänglig för dig som sitter i rullstol eller behöver hörslinga. En parkeringsruta finns runt hörnet på Slottsgatan för dig med tillstånd. Handikappanpassad toalett finns i direkt anslutning till salongen. Det finns 117 sittplatser i salongen och 22 platser på läktaren. Läktaren nås endast via trappor.

Salong 2

Salong 2 finns i källarplan. Salongen saknar hörslinga och tillgång till hiss. Har du svårt att gå i trappor kan du behöva stöd av annan person. Det finns 30 sittplatser i Salong 2.

SubReader Cinema - talsyntes

I Salong 1 finns tillgång till SubReader Cinema. Det är en talsyntes som omvandlar undertexter till tal direkt i din mobiltelefon. SubReader Cinema är kostnadsfri och finns att ladda ner på Google Play och App Store. Du scannar enkelt av en QR-kod i foajén. Filmens undertexter kommer sedan läsas upp automatiskt i appen. Obs! Ta med egna hörlurar.

Observera att SubReader Cinema endast fungerar om filmen har undertexter. Knattefilmer och filmer med svenskt tal kan ibland sakna undertexter.

Bio Roxy öppnar 30 minuter innan filmföreställningen börjar. Vid kassan kan du köpa biljetter, biocheckar, dricka, godis och chips. En trappa ner finns kaffe, choklad och te till försäljning.

Behöver du nå oss på biografen, ring 019-21 60 85. Obs! Telefonen är endast öppen i samband med filmföreställningar.

Vill du avboka din biljett, göra en förfrågan eller har andra ärenden, skicka ett mejl till bio.roxy@orebro.se eller se fler kontaktuppgifter här.

Senast uppdaterad:

Publicerad:
Hade du nytta av innehållet på den här sidan?

Tack för ditt svar!

Tack för ditt svar!